呢間係錦田嘅森野薈係全港首家圍爐煮茶主題嘅親子農莊🤍 環境超大成2萬呎 仲有沙池、草坪、充氣滑梯等等 好適合一家大細放假過嚟玩 亦好適合三五知已過嚟傾下計 飲下茶 打下卡๐•ᴗ•๐ 入面仲藤織傘 千秋 波波透明帳篷🫧大量花花同植物等等🌸🪴 好chill好有渡假風 令人感覺好似去咗小旅行🌿每人最低消費$50 12歲以下小童唔計仲可以免費泊車🚙 免加一性價比極高!真心好推介 ✻煮茶豐盛雙人套餐$136我哋三個人share再另外散叫咗啲嘢食 menu可以參考尾圖 真係幾抵食🤣包一壺茶,配一個炭爐零食:紅棗、棉花糖、花生、橘子、燒賣主食:番薯、土豆、粟米,年糕、吐司肉類:雞翼、肉丸、芝士腸、牛肉(自帶食物加收人頭 $15 ,小童唔計)食物質素正常正常 佢有提供調味料~ 亦免費供應熱水同埋餐具等等 雖然feel到職員好忙但佢哋態度好好!我自己覺得豬頸肉 燒番薯同埋薯仔幾好食 烏冬都唔錯🥰 燒棉花糖同埋吐司更加係冇得輸!不過我同朋友掛住影相🤣📸 好多嘢食例如燒賣同埋丸類唔小心燒到變炭🫣 最估唔到嘅係佢嘅洗手間比想像中乾淨🤝🏻 同埋好難得就算唔多人都可以一齊燒嘢食 又唔使自己起火🔥🍖有興趣嘅記住要提

每人最低消費$50 12歲以下小童唔計
仲可以免費泊車🚙 免加一性價比極高!
真心好推介

✻煮茶豐盛雙人套餐$136
我哋三個人share
再另外散叫咗啲嘢食
menu可以參考尾圖 真係幾抵食🤣
包一壺茶,配一個炭爐
零食:紅棗、棉花糖、花生、橘子、燒賣
主食:番薯、土豆、粟米,年糕、吐司
肉類:雞翼、肉丸、芝士腸、牛肉
(自帶食物加收人頭 $15 ,小童唔計)

煮茶豐盛雙人套餐

最估唔到嘅係佢嘅洗手間比想像中乾淨🤝🏻 同埋好難得就算唔多人都可以一齊燒嘢食 又唔使自己起火🔥🍖有興趣嘅記住要提早預約 我自己都早咗成個月先約到星期日🤣🤣
煮茶豐盛雙人套餐