【🎋神木日本料理|🌷燒肉+壽司的儀式感】好多創業嘅朋友都駐紮於觀塘,有自己的工作室開拓自己的小天地,朋友都主張幫襯特色小店,朋友想食壽司,的想食燒肉,嚟到觀塘「神木日本料理」兩樣都有,滿足曬!食咗咩🍣壽司定食中拖羅、赤蝦、馬刀貝、白身魚配吞拿魚蓉魚籽手卷及烏冬。壽司新鮮,我幾鐘意佢哋嘅手卷,賣相超靚。最後食返個湯烏冬好暖肚呢。🍣燒肉定食澳洲M7和牛牛舌,配飯、湯、茶碗蒸。如果唔夠喉仲可以單點其他食物繼續燒。🍣吞拿魚蓉夾餅呢款威化夾餅我本身好鐘意,試過夾雪糕食,口感一流,今次夾吞拿魚蓉估唔到又好出色,而且別有一番風味。🍣刺身小拼盤刺身夠新鮮,蝦超甜呀。🍣藍莓乳酸梳打、柚子乳酸梳打喜出望外嘅大杯,而且味道都好清爽喎,絕無藥水味。🍥神木日本料理📍觀塘巧明街114號迅達工業大廈4樓#觀塘美食 #工廈美食 #壽司 #燒肉 #吞拿魚蓉夾餅好好食
【🎋神木日本料理|🌷燒肉+壽司的儀式感】

食咗咩

🍣壽司定食

🍣燒肉定食

🍣吞拿魚蓉夾餅

🍣刺身小拼盤
刺身夠新鮮,蝦超甜呀。

🍣藍莓乳酸梳打、柚子乳酸梳打
喜出望外嘅大杯,而且味道都好清爽喎,絕無藥水味。

🍥神木日本料理
📍觀塘巧明街114號迅達工業大廈4樓