2023-03-03 173 views
之前係銅鑼灣分店食過 覺得食物質素都OK 咁啱同朋友係荃灣覓食 所以就決定返兜啦 點知衛生同服務態度都有問題🤨 一入座已經有數隻烏蠅同飛飛飛來飛去 食到中途有一隻飛飛飛落個飯到唔走 就用枝叉撩走佢 點知一直痴住係叉度 同個侍應講話有昆蟲係飯度 佢淨係講咗句what!insect 之後就冇再處理過 超級失望 其實未食飽🥲 唔會再去 ✿ 白汁雞柳野菌意大利飯 配 香煎煙肉 ✿ [$88]兩條塊煙肉🥓都幾大塊 煎得幾香 體偏creamy 野菌嘅份量相對少 整體質素中規中矩 lunch set 有埋湯 同嘢飲 湯似係蘑菇湯 點解話似係呢 因為湯落左好多調味料 淨係飲到香料嘅味道🤣 嘢飲揀左lemonade 係偏酸少少 不過都好飲地址➸荃灣大壩街9號地舖★好食指數★:3/5★服務態度★:1/5★有加一★

✿ 白汁雞柳野菌意大利飯 配 香煎煙肉 ✿ [$88]

地址➸