2022-09-03
呢間係港島鰂魚涌嘅villa villa burger主打美國牛肉漢堡 仲有蝦堡 雞堡 小食同埋沙律~值得一讚嘅係佢嘅漢堡包大大個 外脆內軟好鬆化 ʕ •ᴥ•ʔ 同埋店面有啲poster好cute cute😆😆 ✻特選美國牛肉漢堡($78)有安格斯牛肉 車打芝士🧀 焦糖洋蔥 芥末醬 牛油生菜🥬 蕃茄🍅 牛肉份量好多啖啖肉仲好juicy!!! 肉質嫩滑唔勒好重牛肉味 好食😋 我哋另外加咗蛋 (+$10)配埋芝士 洋蔥 生菜 蕃茄一齊食好豐富 佢嘅芥末醬都好match 令成個漢堡包嘅口感更上一層樓😚✻手打蝦餅漢堡($78)有手打蝦餅🍤 泰式海鮮汁 甜辣醬 紅洋蔥 牛油生菜🥬 同埋 蕃茄🍅 手打蝦餅好足料好彈牙🥰配埋甜辣醬同埋泰式海鮮汁好夾 我哋同樣加咗蛋(+$10)蛋黃流心好正🤤✻蒜香炸雞翼 ($35/4 $48/6)雞翼都算幾大!同埋好酥脆又皮薄餡靚 肉質嫩滑同埋juicy好好食!😳 好香蒜味~~ ✻炸蕃薯條🍠 ($40)番薯條炸到好香脆😛 甜甜地咁好好食!同埋份量都好多👍🏻 金黃色咁賣相好吸引💛望到令人食指大動🤌🏻
✻特選美國牛肉漢堡($78)
✻手打蝦餅漢堡($78)
✻蒜香炸雞翼 ($35/4 $48/6)
✻炸蕃薯條🍠 ($40)
番薯條炸到好香脆😛 甜甜地咁好好食!
同埋份量都好多👍🏻 金黃色咁賣相好吸引💛
望到令人食指大動🤌🏻