2018-03-07
今日lunch去咗食學校附近嘅一間餐廳,記得前幾年仲叫緊「木屋」嘅時候已經好中意去食,雖然改咗名叫「大豐」,但學生餐嘅meau都冇咩分別【食物】我嗌咗學生餐嘅H餐,炸雞蟹籽沙津飯($39),配飲品或湯,我平時都係嗌飲品,可惜熱飲嘅選擇唔多,冇華田,咁所以我就嗌咗湯,個湯好似有啲咸,可能麵豉湯都係咁。😂個飯我個人覺得係幾飽嘅,不過我係女仔可能咁會易飽啲😂不過炸雞好似比平時少…唔知係咪我錯覺😂但整體都唔差嘅!【服務】服務0分!真心覺得依間餐廳嘅員工服務態度真係唔得!首先,入餐廳之前要喺出面落咗單先,我寫完張紙企喺門口,見店員收緊錢,咁我又唔急,咪等吓,點知個男職員明明見到我望住佢佢都唔理我,又走咗,直至有客人入佢先過嚟問我落咗單未同幾多位。冇講歡迎光臨同多謝幫襯。食食吓嘢走埋嚟話要埋單冇問題,但係咪應該講「唔好意思幫你埋埋張單先」而唔係「埋咗單先啦好冇」。所以我覺得服務分真係「跌破冰點」!
【食物】
【服務】