2022-10-25
日本放題試得多,想問下炸雞放題你試過未?🙈今日試左一間炸雞連pizza既放題($178),90分鐘任點任食,餐廳空間感十足,而且地點唔難搵,係Times Square後面Scan code自己order,而每次order可以逐件計,唔使怕一次過食同樣味道太多件,可以試晒全部口味,我今次就係咁!😂😂。 無骨炸雞 (7種口味)雞既size 好大,但炸粉唔太厚,正常發揮而且仲試埋佢特別口味 👉🏻 黃金鹹蛋味味道選擇:甜酸/蜜糖芥末香蔥/香草青檸/辣味/檸檬柚子/濃蒜/黃金鹹蛋。無骨焗雞 (6種口味)唔鍾意食煎炸既你,可以揀焗雞味道選擇: 蜜糖蒜香/韓風紫菜/噴火辣/雙重芝士/BBQ香辣/黃金鹹蛋。Pizza (5 種口味)。小食 (10款選擇)上菜速度好快,而每碟份量唔會太大,可以選擇好多種類,飲品仲要買一送一,大飽口福😝*** 注意: 滿$350先可以用信用卡! ***回頭指數: ⭐️⭐️⭐️食物質素: 🌮🌮🌮服務質素: ☺️☺️☺️消費指數: 💰💰💰(人均消費$196)環境質素: ☘️☘️☘️同類餐廳 #cocofood_韓國菜同區餐廳 #cocofood銅鑼灣
。 無骨炸雞 (7種口味)
雞既size 好大,但炸粉唔太厚,正常發揮
而且仲試埋佢特別口味 👉🏻 黃金鹹蛋味
味道選擇:
。無骨焗雞 (6種口味)
唔鍾意食煎炸既你,可以揀焗雞
味道選擇:
蜜糖蒜香/韓風紫菜/噴火辣/雙重芝士/BBQ香辣/黃金鹹蛋
。Pizza (5 種口味)
。小食 (10款選擇)
*** 注意: 滿$350先可以用信用卡! ***
回頭指數: ⭐️⭐️⭐️
食物質素: 🌮🌮🌮
服務質素: ☺️☺️☺️
消費指數: 💰💰💰(人均消費$196)
環境質素: ☘️☘️☘️
同類餐廳 #cocofood_韓國菜