週末想同朋友傾計hea下👯‍♀️ 今次黎到西營盤既Tuckshop by Social Club✨ 週末去到要留名等位 但等左三個字左右就入得🥰 整體位置有少少迫🤫 Cafe設有露天座位 俾人悠閒既感覺 亦歡迎帶寵物🐕 室內座位裝修就較普通 不過整體黎講都係令人好放鬆既😛食物方面 三文魚bagel賣相一般 但bagel既軟硬度適中🥯 亦有沙律菜作伴碟🥗 味道不過不失😋 薯條方面🍟Cafe以呢個價錢黎講 佢比既份量真係幾多下🤤 都滿曬成個碟 仲有番茄醬同黑松露沙律醬😝飲品方面☕️ 熱Latte入口順滑 奶味濃郁 亦都有打卡唔少得既拉花😍 而沖繩黑糖Latte就比想像中普通🤭 黑糖味唔濃 飲落似普通凍咖啡味🤥 所以叫返普通Latte就最保險啦🤣 🌟 Salmon Bagel ($70)🌟 Fries ($40)🌟 Okinawa Black Sugar Latte (Ice) ($45)🌟 White (Hot) ($35)味道:🌕🌕🌕🌗🌑環境:🌕🌕🌕🌗🌑價錢:🌕🌕🌕🌗🌑

🌟 Salmon Bagel ($70)
🌟 Fries ($40)
🌟 White (Hot) ($35)

味道:🌕🌕🌕🌗🌑
環境:🌕🌕🌕🌗🌑