2022-05-16 54 views
之前食過午餐,咁啱小妹嘅保單有啲問題,所以就約咗做保險嘅朋友再嚟解釋吓,順便聚下舊我哋每人叫咗一份套餐📍野菌黑松露意粉 $99上枱既時候香味撲鼻。意粉軟硬度適中,配以微炸過收水既蘑菇、香菇片一齊煮🍄 意粉掛滿松露醬夾同芝士碎,誠意之作🥰📍石燒澳洲牛肉眼 (100g) $109石燒肉眼上枱嘅時候,細心既職員有提醒小心辣到❤️ 牛扒表面有格仔紋,五成熟以內,玩石燒記得夠熟就先夾起,如果唔係就會變得過熟㗎啦!肉眼口感偏淋,熱辣辣非常好食😋 石燒仲可以追加虎蝦、帶子等等,下次一定要試吓~ 套餐仲會跟蘿蔔清湯,沙律同埋白飯~ 另外最開心嘅佢有戶外位置,望出去佈置到綠油油🌴 今日有d熱我地淨係出去參觀下,遲啲涼d 一於出去chill下!

我哋每人叫咗一份套餐

📍野菌黑松露意粉 $99