2024-07-09 157 views
【Sushiro 壽司郎🍣🇯🇵】壽司郎應該係香港最抵食的壽司店了~時隔咁耐仍然係大家會排隊既御用食堂😳今次黎同大家介紹我的To-eat-list✌🏻✨【香蔥炙燒三文魚腩】 $12呢款好驚喜!面頭係一啲炸香蔥!配上三文魚本身既油脂食好惹味😍我同朋友都一致覺得好味😋【炙燒明太子三文魚】 $12一入口明太子味唔係話特別出 食到後面先會有明太子既弦香味~個人覺得正正常常 味道上不及芝士味出色😛【炙燒芝士三文魚】 $12呢款係我sushiro必點✌🏻芝士濃郁到喺口入面爆開💥對比新出既明太子味道都係比較鍾意呢款🙈【花之戀】 $17次次食壽司必嗌item✨對呢樣嘢一直有童年濾鏡 雖然只係三文魚+飛魚子+沙律醬~但就係覺得好滿足好好味👅【蝦三味】 $17呢款cp值勁高!!!有赤蝦、熟蝦同甜蝦三款壽司🥰味道方面好鮮甜!啱晒同我一樣鍾意食蝦既朋友 ✌🏻【生拌三文魚軍艦】 $12其實就係辣三文魚🤣味道係可以想像既味道 不過份量足 三文魚控覺得可以一試!【迷你壽司飯-魷魚】 $12Sushiro推出「少飯」簡直啱晒啲小鳥胃既朋友❤️同樣都係有好多款式揀 大家可以慳返啲位食其他嘢✨😋:9/10性價比:8.5/10
【Sushiro 壽司郎🍣🇯🇵】

性價比:8.5/10
回頭指數:9/10

📍Sushiro 壽司
香港開左差唔多30間分店!大家可以自己上網睇睇邊間近自己✨
(之前疫情都照開咗咁多間鋪頭 真係佩服🙏🏻)

#壽司 #三文魚 #壽司郎 #sushiro #日式餐廳 #約會餐廳 #chillvibes #好味 #香港美食 #香港必食 #遊客推薦 #香港打卡 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港十八區 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodlover #foodiehk #852food #hongkongfoodie #foodhk #hongkong