係銅鑼灣同朋友想食冇咁HEAVY 又靜D既地方行到Fashion Walk 既盡頭 有一間意大利菜 - PAPISlow Cooked Italian Egg, Spinach, Eggplant & Pine Nut Salad $128 意大利軟心蛋, 菠菜, 茄子及松子仁沙律 整個沙律的Presentation十分悅目 中間的意大利軟心蛋水漾盪盪,好令人著迷 Baby Spinach 顏色翠綠,入口爽脆新鮮,完全沒有苦味 菜堆中埋了一塊大茄子加埋我最喜愛的松子仁,軟硬口感交織 將個沙律撈埋意大利軟心蛋口感即時變得creamy 微微酸酸的沙律汁 很是開胃 為今晚打咗個好好嘅頭陣Deep-Fried white Bait $78 香炸白飯魚 白飯魚的Size份量十足,Size比平時食到細細條既白飯魚仔粗身得多 白飯魚炸到外脆內軟 沒有加太多既調味,可以食得到白飯魚的味道 可以感受到魚肉的質感口感Fresh Italian Sausage & Button Mushroom Pizza $188 意大利鮮肉腸及白菌薄餅 個人非常喜歡食意大利既正宗薄身薄餅,感覺無咁肥膩同無咁滯,可以食多
係銅鑼灣同朋友想食冇咁HEAVY 又靜D既地方

意大利軟心蛋, 菠菜, 茄子及松子仁沙律

Deep-Fried white Bait $78
香炸白飯魚

白飯魚炸到外脆內軟 沒有加太多既調味,
可以食得到白飯魚的味道 可以感受到魚肉的質感口感

意大利鮮肉腸及白菌薄餅

個人非常喜歡食意大利既正宗薄身薄餅,感覺無咁肥膩同無咁滯,可以食多幾塊
嗅覺:一上枱已經香氣撲鼻
視覺:薄餅有八塊,整個Pizza上面敷滿了濃濃嘅芝士 新鮮既意大利鮮肉腸 & 白菌
味覺:味道豐富 最特別是新鮮既意大利鮮肉腸 平時比較小有 沒有那麼咸
而且Italian Sausage 係我Top 3 必選Topping 非常鍾意 熱騰騰的薄餅,薄餅邊焗到脆脆的,很滋味

餐廳內環境格局舒適闊落,枱同枱之間有足夠既空間感,私隱度很高
 餐廳有2層, 2樓環境更靜更有落地玻璃 非常有View

更有VIP Room 最適合大班人食飯開派對,都唔怕嘈到人