係赤柱玩左一日,想係附近食dinner chill下,去呢間位於美利樓附近嘅餐廳chill下就冇錯啦🙈呢間結合海鮮同牛扒嘅餐廳有露天位,適合一班人或情侶來都可以☺️-Seafood Burger $238中間有牛油果蓉、菠蘿、魚柳同自製墨魚餅,魚柳食得出係用鮮魚柳所以食落真係有口感而唔係軟淋淋咁🙈-Lobster Tail Ceviche $178龍蝦尾勁彈牙,加埋沙律菜同埋酸汁,好醒胃🥰-California Salad $158加州沙律第一次食,好特別嘅係面頭有幾大酒炸芝士,超級好味😋-Grilled Octopus $158呢個燒八爪魚軟嫩可口之餘,都幾爽口彈呀,而個特製醬汁加雜豆勁然令一個麻麻地豆嘅人都覺得好好味🤤-Avocado Shake $78飲落好smooth,飲落啖啖薄荷味,估唔到同薄荷葉又幾match wor🤣-Mango Basil Fizz $78成半個芒果係面🤩會唔會太足料,味道亦都唔會只係syrup味而係真芒果味🥭

Seafood Burger $238

Lobster Tail Ceviche $178
龍蝦尾勁彈牙,加埋沙律菜同埋酸汁,好醒胃🥰

California Salad $158
加州沙律第一次食,好特別嘅係面頭有幾大酒炸芝士,超級好味😋

Grilled Octopus $158

Avocado Shake $78

Mango Basil Fizz $78
成半個芒果係面🤩會唔會太足料,
味道亦都唔會只係syrup味而係真芒果味🥭