一人一鍋邊邊好多度都有。。。海鮮粥底火鍋好多度都有。。。特別湯底都有。。。以上三項加埋就唔多有。。。可以一次過滿足三個願望真開心!天氣凍,多人打邊爐,原本book 左通菜街分店,當天餐廳打比我,問轉去呢間ok ma, 位置冇通菜街方便,不過想打邊爐都冇所謂啦!一坐低已經比左點菜單,唔駛諗,只需揀湯底,因為十款時令海鮮已經包左!我們揀左椰子🥥同紫薯湯底。。比較特別,平時食唔到的~ 份海鮮兩人一碟,超新鮮,又洗得乾淨沙律🥗是送的,每人一碟紫薯湯底太淡,冇咩味,反而椰子🥥就超香,完全可滲透晒入海鮮食材,有椰香味提供左海鮮先後次序同煮食時間參考另外,有其他單點火鍋配料都係$8碟,叫下叫下,唔覺意又叫左十幾碟最後加入南瓜粒同米糊,做粥底火鍋,但配料太少,搞到個粥太希~
一人一鍋邊邊好多度都有。。。
海鮮粥底火鍋好多度都有。。。
特別湯底都有。。。

以上三項加埋就唔多有。。。

可以一次過滿足三個願望真開心!

我們揀左椰子🥥同紫薯湯底。。比較特別,平時食唔到的~

份海鮮兩人一碟,超新鮮,又洗得乾淨

沙律🥗是送的,每人一碟

提供左海鮮先後次序同煮食時間參考

$250 (Dinner)
  • 海鮮拼盤