2024-02-08
牛繁一人日式燒肉🐂🐖🐤好耐無食過我最仲意嘅日式燒肉啦,今日放工就去屯門市中心新開嘅一人日式燒肉到試下,店嘅特色係肉嘅份量可多可少,就算一個人食都可以試到唔同種類嘅肉,真正做到一人之境😍見到menu有和牛食已經流晒口水,所以就叫左個北海道十勝A5黑毛和牛西冷套餐 + 一口和牛粒,另外再單點牛肋肉、豬五花、牛胸花黎試試,再加兩份生菜用黎包肉,就已經好滿足😋北海道十勝A5黑毛和牛西冷真係好好味,性價比好高,套餐包埋湯、泡菜同飯,和牛肉味濃,厚度適中,油脂豐富,本身已經用左秘製燒汁調味都已經好夠,一口和牛一口飯,大大減少個種罪惡咁🤪牛肋肉好有口感,唔夠味的話可以加入自己喜歡嘅醬料;豬五花烤到香脆,就咁食可能有啲油膩,但係包住生菜咁食就好正👍🏻