2022-06-15 1234 views
話說今日因為見客去咗屯門,順手食埋晚飯先返屋企,所以就叫埋老婆出嚟實行兩公婆去撐枱腳,去到屯市牛摩做緊一人火鍋,實行去試試佢沙嗲湯底佢個沙嗲湯底簡直冇得輸,味道夠濃,就算打邊爐唔需要落調味料都得我哋叫呢個餐,係食佢嘅三筋肉,聽講呢個部位非常少,所以都比較矜貴食完比較有咬口,牛味都好濃,油脂分布剛剛好,值得推介仲有推介佢既和牛炒飯,飯香十足,和牛味道亦唔錯,我老婆仲話驚會伏,估唔到食落有驚喜仲有唔同種類嘅海鮮任意選擇,仲要係任食,所以話非常之抵,出邊仲有唔同嘅沙冰,壽司吧,唔同嘅菜,不過唯一缺點就係暫時仲未有QR code點餐,不過經理講話遲吓都會裝

沙嗲湯底

食完比較有咬口,牛味都好濃,油脂分布剛剛好,
值得推介

2022-05-10