2023-12-15 431 views
要覆診,醫生去左巡房,姑娘叫去食嘢。一出醫院見到近,但Openrice 食評麻麻,企左門口睇餐牌一陣,個店員姐姐幾好有介紹可以食咩,熱情難卻就入去試下。裝修茶餐廳家庭式咁,一座低有杯茶飲,個味道飲落係龍眼茶呢個好好,加分。事關我近排入親啲餐廳水都無杯,問一下拎一杯甘。店員姐姐可能見我一個人都會撩下我講野。介紹左廚師係越南人。話正宗既!我病麻,想食清清地叫左個牛肉炒芽菜未除口罩陣香味都已經聞到,條條芽菜都肥嘟嘟,肥牛片,洋蔥,蒜片,蘿蔔絲炒埋一齊。仲有香料。有鑊氣,啲芽菜”索索”聲仲叫左個大蝦米紙卷要配返佢個撈檬汁,單食就清左啲。入面有米粉,蝦,酸青瓜蘿蔔絲,乾蒜。個米紙都有味咸咸地。下次可以再encore, target 係牛油雞翼,同老食Ps 真係清曬碟架!有圖。呀,佢係淨收現金💰
裝修茶餐廳家庭式咁,一座低有杯茶飲,個味道飲落係龍眼茶
我病麻,想食清清地叫左個

仲叫左個大蝦米紙卷
蝦米紙卷

下次可以再encore, target 係牛油雞翼,同老食

Ps 真係清曬碟架!有圖。呀,佢係淨收現金💰

2023-12-15
蝦米紙卷