之前買左團購 ($25 下午茶 tea set 優惠)見就快到期未星期六去用左佢囉book 左 15:30 準時到達order 左份 ice-cream waffle等緊果陣見橫掂唔趕時間未睇住雜誌 hea 下先囉點知睇睇下原來經已成 16:00即係份 waffle 經已等左我半粒鐘啦,亦都即係漏左單啦!! 咁梗係叫 waiter 跟跟啦!!過左 5分鐘有個 waiter 走來同我講唔好意思因為即刻整果份 waffle 燶左要再整過 等多一陣就 ok(根本就唔係理由!!!)好, 用左 total 45 分鐘時間(即係 16:15) 份 waffle 終於到但係有圖有真相, 未又係燶!!waffle 食落比較硬身,好明顯係 over-cooked而且根本就無左waffle應該會有嘅香味至於個雪糕又係好普通,味道偏淡 =.="至於跟餐果杯熱情果沙冰就普通咁囉飲落同普通7﹣11果D思樂冰分別不大咁o既 food and service quality 想叫我再幫襯都真係無可能!!
之前買左團購 ($25 下午茶 tea set 優惠)
見就快到期未星期六去用左佢囉

book 左 15:30 準時到達
order 左份 ice-cream waffle
等緊果陣見橫掂唔趕時間未睇住雜誌 hea 下先囉
點知睇睇下原來經已成 16:00

咁梗係叫 waiter 跟跟啦!!

過左 5分鐘
有個 waiter 走來同我講唔好意思
因為即刻整果份 waffle 燶左要再整過

等多一陣就 ok
(根本就唔係理由!!!

但係有圖有真相, 未又係燶!!
而且根本就無左waffle應該會有嘅香味
至於個雪糕又係好普通,味道偏淡 =.="
至於跟餐果杯熱情果沙冰就普通咁囉
飲落同普通7﹣11果D思樂冰分別不大