2022-06-18 216 views
第一次嚟,事緣係朋友話佢嘅食物味道唔錯。喺門口望下餐牌,見佢午餐都大概有十幾款,應該點都揀倒嘢食嘅。。。結果唔係無嘢啱食揀唔倒,而係有3個餐都想食,唔知改棄邊兩樣啫最終揀咗是日鮮魚配蔬菜馬鈴薯,貪佢有神秘感,希望上枱時有驚喜。點餐係要自己行去,午餐配沙律同飲品(我叫咗英式早餐茶),買飛後就可以坐低等侍應送餐。沙律細細碗,菜都新鮮嘅,不過啲油醋汁好酸。主菜上枱時真係有驚喜,舊魚好大塊,連皮一齊炸,連啲配菜都係煮得啱啱好。魚只係用鹽醃咗,點少少沙律醬已經好好味。英式早餐茶係川寧牌,我覺得茶味淡咗啲,可能我真係飲得好濃嘅茶。呢個餐$98,無加一,餐廳亦無特別催促或者限時,令我有個愉快假期,性價比贏晒。
第一次嚟,事緣係朋友話佢嘅食物味道唔錯。

$100 (Lunch)