3 day(s) ago
原來餃掂係有快食店,啱哂我哋里啲趕頭趕命嘅人😂😂入到去係收銀度落單,就可以坐底等食👍🏼有專人送到😍重慶鮮肉雲吞 (18隻) $54細細粒,配湯食啱哂口味,個湯少少辣嘅!一啖一粒😂性價比王!!大白菜餃(10隻) $57好多料😳好多白菜,好爽口!!食到索索聲😍調味唔會好濃,健康嘅感覺,再配埋佢嘅招牌九鼎湯,食落好舒服😎四川涼皮 $33冇我想像中咁濃味,相對比較重辣油味嘅!涼皮煙煙韌韌🤭QQ控一定鐘意!!香煎軟心芝士餃(10隻) $69佢啲煎餃好有質素😍煎到啱啱好唔會好乾👍🏼入面係粟米豬肉再加芝士,里個mix n match無得輸,係我暫時食過頭三位好食嘅煎餃🤫推薦!!蜂蜜檸檬薏米水 $20一大杯!食完啲煎炸肥膩嘢,飲番啲健康嘅飲品😂👍🏼perfect!好多料係入面,好似健康嘅珍珠奶茶😂
重慶鮮肉雲吞 (18隻) $54
大白菜餃(10隻) $57