我知道近期祥仔辣辣轉新Menu,全新推出烤魚同雞煲,特意同屋企人到此品嚐。首先睇到佢哋嘅Menu一目了然,可以比顧客揀選唔同嘅款式,今次我哋揀咗一個一個價錢可以食到兩種唔同味道嘅烤魚,係員工推介特選口味金波羅酸辣烤魚,我叫的是中酸小辣,同由於屋企人唔食辣嘅關係,所以我特別嗌咗一個紅火蕃茄口味,但店舖貼心嘅係可以比顧客揀小辣到大辣,依一方面十分之好,可以令到唔食辣嘅人都可以享受到食烤魚嘅樂趣。如果鍾意食辣嘅呢可以嘗試麻辣,但係有別於內地食的辣。我哋兩款都叫江豚魚,之後嗌咗雪花肥牛卷( $88 ),田園蔬菜拼盤($88 ), 及兩杯特飲1.3L,波羅me + 洛柚柚,每杯為$48勁抵飲。味道10分我俾9.8分,剩低係因為太多冰。真心唔錯。

真心唔錯。
2023-07-02
$110 (Dinner)
  • 招牌祥仔酸菜魚
  • 仙草凍