2018-06-27
朋友聚會,放題從來都係一個好選擇!但有人想打邊爐,有人又想燒肉,可以點攪🤷🏻♀️ 「路在口邊」,原來搵餐廳都岩洗,係公司問一問,有同事就介紹左呢間放題俾小妹,有邊爐打又有燒肉,真係一舉兩得呀! 放題第一時間梗係睇下放題紙啦,有7張,正反兩頁,都算幾多野食!一黎就叫刺身打底,刺身都幾新鮮,而且職員無叫我地唔好叫太多喎🤭(小妹黎之前有睇一睇食評,做一做過功課,慎防中伏嘛🙈其中一個食評係話唔俾人encore刺身...... so far小妹當日無發現呢個問題,刺身仲幾厚切添🤣)又打邊爐又燒肉,飲品竟然有得揀涼茶🤣好窩心!好!燒肉嘅燒肉!!!小妹最鍾意就係燒串燒😂😂😂梗係第一時間,搶個好位燒啦!另外仲有牛舌同牛肩肉,好juicy!! 仲有帶子同魷魚燒🤤帶子雖然細粒左d,不過味道都唔錯!再黎小妹favorite串燒!注意⚠️橙橙地色嗰個超好味!!!!!佢就黑豚叉燒啦!勁好味😋當然要讚下大廚K先生燒得好啦🤣🤣🤣無錯!海鮮類仲有生蠔!👍🏻仲有粟米燒!食肉獸之後再叫左金姑牛肉卷,好味👍🏻👍🏻另一邊打邊爐嘅朋友😂叫左人參雞湯底,黎到發現真係有隻雞,仲有人參仔,勁足料!!😱Encore左幾次五花豚肉🙈甜品有
又打邊爐又燒肉,飲品竟然有得揀涼茶🤣好窩心!
好!燒肉嘅燒肉!!!
小妹最鍾意就係燒串燒😂😂😂梗係第一時間,搶個好位燒啦!
再黎小妹favorite串燒!
無錯!海鮮類仲有生蠔!👍🏻
仲有粟米燒!
食肉獸之後再叫左金姑牛肉卷,好味👍🏻👍🏻
Encore左幾次五花豚肉🙈
甜品有好多唔同口味嘅雪糕揀,仲有雪條~~
雪糕係阿菠蘿,雪條就韓國牌子🤤