2022-07-01 534 views
老公帶我去食好西,6:30去到以為會少人。點知諗錯左,都已經有好多人排隊。專程去冇理由走。唯有死死氣去排隊食。排左一個鐘,終於到我哋入去啦~好彩有人陪排,唔係都幾難挨。係排隊時已經要落單,冇得加單,有可能太多人排隊關係。我哋就叫左2個蝦丸(原本老公想叫貝丸,點知晚了,限定每日十幾份)同2份餃子。真心係好食。湯底好濃香。餃子味道啱啱好。確實唔錯。(有比較有傷害,之後本身晏晝想再黎食多次,點知都係要排隊,於是走去斜對面間拉麵舖食就覺得2間係唔同層次)總結來講呢間拉麵店係正嘅,不過位就小左啲,目測應該二十個位內。又有咁多人排隊,所以佢都算係質素唔錯。

關西風同普通款餃子
蝦丸
2022-06-24
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner