(Non-member)
招牌夠晒特別﹐一入到去﹐姐姐親切既態度以經加分, 裝修好有中國風味﹐周圍好乾淨,由於我最討厭去HK一般個d茶餐廳﹐又唔靚﹐又唔乾淨,無特色可言, 可是金華岩晒我依d咁挑惕既人. 我齋睇裝修都睇左好耐,仲有留意到好多寫係牆同埋臺上的詩句, 好有哲學味道,自己一個人黎食都唔會悶﹗鐘意中國風同食燒味既朋友一定要黎試, D野又好食﹐仲可以學到野﹐一舉三得﹗簡直正個kinda出奇蛋! 找唔到理由身為香港人點解唔幫親佢. 依d咁好質素既餐廳HK絕晒跡. 唯一缺點係細左少少﹐我去個時都幾多人下.One of my best fav restaurant 抵食& 返食指數滿分!MOMO

抵食& 返食指數滿分!

MOMO