2023-09-11 167 views
牛舞燒肉火鍋放題係一間好受歡迎嘅餐廳,尤其係對於鍾意燒烤同埋火鍋嘅人嚟講簡直就係冇得頂‼️呢度嘅生啤放題只係💰4️⃣8️⃣一位,好抵飲,可以盡情飲啤之餘品嘗美食。而呢度嘅日本薩摩和牛燒肉餐,亦都好出名,佢地既拼盤非常豐富。如果你唔鍾意燒烤,呢度都仲有好多款式食物可以揀,QR code落單就得啦😍,例如有刺身、磯煮鮑魚、土佐豆腐、沙律等熟食😋如果想試吓佢嘅厚切豚腩肉同美國肥牛片,就可以試下火鍋啦。淥一淥已經好重肉香,一定滿足到你嘅口味🥰。💛我覺得最抵食嘅就一定係佢哋呢個餐!淨係講緊個日本薩摩牛拼盤已經值回票價!雖然呢個拼盤會送一次,但係有好多款食完都仲可以喺QR code嗰度落單再食🤭🤤正!