2024-05-12 795 views
母親節, 帶左老母黎食中午餐其實以前都黎過, 連串店, 海運都有一間但無餐廳主裝修好有特色,  一樽樽大茶罐放晒響度, 以金色為主體, 感覺好豪華其實佢地果個係早午餐, 398一杯果汁, 一杯大冷茶, 餐包固定前點, 選擇點主菜同甜品蘋果汁: 鮮搾, 飲到尾杯底有蘋果渣, 味道唔太甜, 飲落好開胃餐包: 無乜特別, 仲要唔多熱, 不過佢地特色玄米芝士就幾好味大冰茶: 拳頭咁大杯, 唔講得笑, 紅茶就帶少少果味, 佢地做茶既唔會差得去邊前點: 炸豆腐茄子占醬脆片, 外觀係好靚, 但老實講唔識欣賞墨魚汁魷圈龍蝦意粉: 喂喂, 又話龍蝦, 比想像中細隻, 意粉個汁有D偏鹹, 好彩杯冰茶夠大杯甜品: 因為最近有D滯, 點左個紅色玫瑰草莓, 面果層同入面咬感唔同, 正常室溫唔凍, 酸酸甜甜幾好味全餐連加一四舊水
母親節, 帶左老母黎食中午餐
其實以前都黎過, 連串店, 海運都有一間但無餐廳

其實佢地果個係早午餐, 398
一杯果汁, 一杯大冷茶, 餐包
固定前點, 選擇點主菜同甜品

大冰茶: 拳頭咁大杯, 唔講得笑
, 紅茶就帶少少果味, 佢地做茶既唔會差得去邊
全餐連加一四舊水
Other Info. : 靚囉, 豪囉, 以性價比黎講係貴, 溝女帶黎食飯係好正既, 但帶阿媽黎似乎有D唔實際
2024-05-12
$400 (Lunch)
Celebration
Mother's Day