2023-10-05 920 views
兩個人星期三(10月4號)去將軍澳中心間牛氣食晚飯。第一次去。平日人唔多。門口個女職員問食邊款價錢,湯底。之後叫我哋坐一張靠邊有啲窄嘅二人檯。我見餐廳裏面仲有幾張冇人嘅卡位,而且有人嘅卡位好多都係坐兩個人,就問可唔可以坐卡位?位女職員話 ”冇卡位喇,卡位坐4個人,已經被人訂咗。“ 咁我哋唯有坐返張二人檯。食左幾分鐘,見同一位女職員竟然安排兩個人坐卡位。跟住再有兩個人嚟,都係安排坐卡位。最唔開心係,有幾張卡位,由我哋開始食到我哋食完埋單,一直冇人坐。講真,牛氣嘅食物味道,餐廳環境等等我真係唔係好記得。只係記得一個極不愉快嘅晚餐。

2023-10-04
Type of Meal