2018-12-07 1488 views
當日去到茶樓,係非常之多人最少起碼二十枱客等緊!心中以為有排等之際,竟然好快比人選擇搭枱可以吾洗等到最後一枱可以坐左四對吾同客人不過最緊要都係吾洗等位等到食午茶啦,搭枱又有乜所謂首先要講我最中意既家鄉炒米除左少左火腿之外,基本係吾錯既份量,賣相都係可以接受會再食因為好多地方其實已經無左流沙奶黃包同馬拉糕,點知呢度仲有雖然包無流沙,但食落都重鹹蛋黃味,質地都有一dddddd係流質既另外個馬拉糕都係非常好食不過熱食先會好食d!即係擺多陣都吾係咁好試左個咸水角,係非常脆口!雖然皮略厚,而且餡少,但放左至少十至十五分鐘食,都係脆架!會再食驚見做優惠,蝦餃只係$6.8一籠,1至2個人可以叫1籠,如此類推。好抵食雖然皮略厚但$6.8幾抵食牛肉腸粉,腸粉皮好滑,厚薄適中另外叫左牛肉球、燒賣、蘿蔔糕,都係吾錯架!
當日去到茶樓,係非常之多人
到最後一枱可以坐左四對吾同客人
不過最緊要都係吾洗等位等到食午茶啦,搭枱又有乜所謂

首先要講我最中意既家鄉炒米
除左少左火腿之外,基本係吾錯既
份量,賣相都係可以接受
會再食

因為好多地方其實已經無左流沙奶黃包同馬拉糕,點知呢度仲有
另外個馬拉糕都係非常好食
不過熱食先會好食d!
即係擺多陣都吾係咁好

會再食

雖然皮略厚但$6.8幾抵食

牛肉腸粉,腸粉皮好滑,厚薄適中

另外叫左牛肉球、燒賣、蘿蔔糕,都係吾錯架!

2018-11-27
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
$70 (Breakfast)