星期五晚,成九點先至收工, 鬼咁肚餓, 搵埋朋友仔一齊開飯,食late dinner, 見呢度燈光火猛,環境好似幾好就上左黎九點開始係特價時段,每位$148+10%, 十點半last order, 都ok, 一坐低即點野食,食物九秒九送到, 有wasabi八爪魚軍艦:即整架,塊紫菜仲脆,ok 啵鮑魚壽司:個樣好衰架三文魚刺身:估唔到幾肥美,我地再encore左兩次甜蝦刺身:都鮮美清湯腩:十分鐘意呢個,小小砂鍋上枱,牛腩雖然大件,不過真係夠稔又唔chi牙,仲要半肥瘦(想再encore,不過好似返唔到本,所以無番叫)京葱三文魚腩:上枱係三文魚較,中式整法,麻麻地,可以唔試炸鷄軟骨:熱騰騰架,不過食到好似炸過龍咁,唔係咁得葱爆一口牛:一客都有八九粒,又係熱騰騰上枱架,算合格,起碼唔韌唔chi牙炸蝦天婦羅:都係即炸,一般合格啦,個脆槳唔會一pet 粉咁,真係脆又唔會太油溢螺肉:即係超市買果d,不提也罷肥牛粉絲:肥牛我至愛,細細地一客,都幾好食飲品我叫左忌廉汽水,朋友仔叫左唔知咩咩綠茶(杯野好碧綠,好多人叫架!)整體黎講呢度絕對係比較好食既放題,當然價錢貴少少,不過有中日食加火鍋,咁多varie
一坐低即點野食,食物九秒九送到, 有
wasabi八爪魚軍艦:即整架,塊紫菜仲脆,ok 啵
鮑魚壽司:個樣好衰架
三文魚刺身:估唔到幾肥美,我地再encore左兩次
甜蝦刺身:都鮮美
京葱三文魚腩:上枱係三文魚較,中式整法,麻麻地,可以唔試
炸鷄軟骨:熱騰騰架,不過食到好似炸過龍咁,唔係咁得
螺肉:即係超市買果d,不提也罷
肥牛粉絲:肥牛我至愛,細細地一客,都幾好食

整體黎講呢度絕對係比較好食既放題,當然價錢貴少少,不過有中日食加火鍋,咁多variety,算係咁啦

服務方面,佢地真係會拎d唔係你叫既野俾你或者上錯食物,幾攪笑...
地方比一般食放題既餐廳寬敞

肥牛粉絲
京葱三文魚較
炸雞軟骨
2010-07-02
$163 (Dinner)
wassabi軍艦
碧綠飲品