2010-04-24 23 views
每兩個月都有唔同主題四人同行三人價錢六人或以上七折咁多優惠唔錯,不過我係同女朋友兩個人去....貴左少少,中銀星展hsbc信用卡又有折,不過我都冇...去過兩次,主題食品唔係話全部都好食,十樣有兩樣叫做好食咁啦不過我去都主要係食刺身同埋長腳蟹,主題食品都係試完就算全部食品都好新鮮,種類就唔係好多喇,上次食既時候影左相,今次冇影所以唔up了食品個樣都係大同小異嫁啦今餐兩個人去又冇折$250唔底食不過我下次會湊夠人四個或六個先去,人均消費$175(4人)/$188(6人),咁就絕對底食了呢個場唔係好旺,黎過兩次,都唔係好多人黎,幾清靜,岩拍拖既..不過唔係好多野行,駕車人士來就最好了,有埋2小時免費拍車
每兩個月都有唔同主題
四人同行三人價錢
六人或以上七折

去過兩次,主題食品唔係話全部都好食,十樣有兩樣叫做好食咁啦
不過我去都主要係食刺身同埋長腳蟹,主題食品都係試完就算
食品個樣都係大同小異嫁啦

今餐兩個人去又冇折$250唔底食

2010-04-23
$250 (Dinner)
  • 長腳蟹