2012-05-02 212 views
連繼第五年要去美國工作三星期喇,check-in 完食啲野就上機喇,去到嗰面無啖好食架喇 ﹗日日麥當奴,想食死人咩 ﹗依間位放機場既美心,價錢真係特別貴,服務、環境同味道都好滿意。牛腩撈麵,一般啦,不過不失,因為知道要三個星期後先有得食,所以點都要食多次先上機飛美國。叉燒腸,賣相就一流喇,不過味道都係一般,還可以。珍珠雞,好特別呀 ﹗未見過好似三文治咁夾住,上下層都係糯米,餡料係中間位置。超好味,餡料香甜味濃,又有荷葉清新香氣,好食好食。 四寶雞紮,真係一分錢一分貨,好好味呀 ﹗魚肚軟棉、雞肉嫩滑、冬菇爽甜,但係我唔食芋頭。

牛腩撈麵
珍珠雞
四寶雞紮
2012-01-25
$100 (Lunch)
珍珠雞
四寶雞紮