2020-06-07 1910 views
平時食開葵廣嗰間見新開又未食過就買嚟食下第一次買左半隻雞加左4個配菜粟米荀,青瓜,海帶,百頁豆腐,阿土醬味小辣要成$92,返到屋企即食雞柴,呀媽話有雪味,咁我就唔太食得出但配菜份量少得可憐,同配菜個size唔及葵涌店,所以剪完出嚟份量少平時葵廣店半隻雞$77已經有4個配菜,份量足,呢間$92 我唔知食左乜🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺第二次想試埋另一隻味,就買咗一人餐,雞胸各半,要咗百頁豆腐,雞腎,魚片 原味小辣$45個職員一路撈一路同其他職員傾計,我拎嘅時候發現有拉麵喺入邊,我就同職員講我冇點拉麵撈嗰位職員就話撈左好難拎出嚟,另一位職員就話你食唔食拉麵食嘅話送埋比你問題唔係你送比我而係對住張單路都可以錯,當時得我一張單同我帶飯返工諗住加餸咁我就話唔食拉麵,佢就拎返啲拉麵出嚟唔知係咪呢個原因份量超小好似俾人食剩咁雞依然都係柴,返到公司請咗上次食過葵廣嗰間話好食既同事試,佢都話冇咁好食下次都係唔好貪方便去返葵廣買,仲可以揀全雞脾添
平時食開葵廣嗰間
見新開又未食過就買嚟食下

第一次買左半隻雞加左4個配菜
粟米荀,青瓜,海帶,百頁豆腐,阿土醬味小辣
要成$92,返到屋企即食
雞柴,呀媽話有雪味,咁我就唔太食得出

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

下次都係唔好貪方便去返葵廣買,仲可以揀全雞脾添
阿土伯鹽水雞
ET鹽水雞
2020-06-05
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
ET鹽水雞