2020-11-30 1059 views
平時最鐘意食快餐,一黎唔使煮,二黎一個人唔使煩煮咩食夠方便。不過餐餐食外賣都有食到唔知食咩好既時刻,諗唔到食乜通常就咁老麥,今日想對自己好dd,唔去食老麥啃雞雞,見有食Mos Burger叫左一個餐,Mos Burger既餐其實份量唔多,驚食完一陣又餓,所以另外我決定叫多一個burger,跟餐+嘢飲同薯條 兩個包都熱辣辣包包咬落去有口感,真係熱的,快餐包有口感,難怪一分錢一分貨薯條一貫水準夠熱,厚切夠薯味薯條幾大條,,入面都好結實,炸到金黃色剛好,但就有少少乾同硬身40+/50+一個餐貴,係就係貴過其他快餐店,不過質素有對比,一分錢一分貨不過野飲就偏甜,叫左少冰,但d冰都佔左成1/3杯,飲品扣分間唔中放棄老麥偶爾食Mos Burger,感覺良好,呢間分店環境取勝

兩個包都熱辣辣

包包咬落去有口感,真係熱的,快餐包有口感,難怪一分錢一分貨

薯條一貫水準夠熱,厚切夠薯味

不過野飲就偏甜,叫左少冰,但d冰都佔左成1/3杯,飲品扣分