2006-08-21 7 views
上個星期六起身已經兩點幾,於是同家姐落左青衣城搵野食,行過呢間野發現竟然有TEA WO仲係三十幾蚊渣wo,之前睇過佢地有個百幾二百蚊既餐有九樣野食家,一直都想試下,不過一直都冇機會,今次見到咁抵緊係親機會試下啦!!而且佢地仲有甜品set潻!!!我地叫左個蕃茄鴨胸天使麵同埋煙三文魚法包,個包好快就黎左,我自己唔食三文魚所以唔知好唔好,但係家姐話唔係好得囉,而我個天使麵就細得驚人,而且連一塊正常size既鴨胸都搵唔到,如果大嗒小小既話D天使麵絕對兩三嗒就可以食晒(唔怪得咁平啦,可能食慣左出面Dtea既size,所以份量對我黎講真係唔多夠,又或者呢D就係法國人食tea既正式size掛!!),而味道都係普通西餐廳質數0者,見意下次黎食一定要打定底先得啦!!間餐廳既環境係我好最滿意既,白色為主仲有D水晶燈,好靚好舒服家!!服務一般啦,因為有D比較嘟嘟地!!本來想試佢D甜品,不過食完佢個天使麵之後就冇咩MOOD食啦。走既時候見到門口寫住(唔記得係八點半定九點)外賣甜品有優惠,下次都可以買黎試下既!!
服務一般啦,因為有D比較嘟嘟地!!