2020-08-02
遇上全球top 50間嘅burger joy,仲要咁岩見openrice 有優惠$109包一個burger,一份薯條同野飲,咁就梗係去試下!個set嘅burger係5選一,我最後揀左最classic 嘅芝士牛肉漢堡,薯條就只得原味。個包非常鬆軟之餘仲帶陣陣嘅牛油香,再加上微微烘過,唔會有比汁搞到淋哂嘅情況。牛肉一咬落去非常juicy😋😋 ,配上芝士,蕃茄,酸黃瓜,洋蔥同生菜,難怪係全球頭50。值得一提嘅係成日係其他地方食burger 都會有一口咬唔哂嘅情況,而呢度嘅burger就做得岩岩好,一啖可以咬哂所有材料!加左唔少分💯至於薯條就稍為平凡左啲,無乜特別。值得欣賞嘅係佢地用嘅飲筒,以70%大米同30%木薯所制,夠哂環保👍🏻總體而言,用優惠價試倒呢個burger真係抵,平時單點一個burger都要呢個價,希望下次黎再有機會試另一隻口味喇😌