2020-07-11 592 views
將軍澳新都城又有新冰室,金記冰室,地方大冷氣超夠啊!侍應生好禮貌,熱情常帶笑容,探熱後便介紹 menu 慢慢睇,午餐下午茶也很多款式呢!很新型是採用QR code新式點菜落單呢!鐵板美式什扒薯菜(燒汁另上)$92想飲湯只加$9便配中或西湯,我選了羅宋湯,如果想飲咖啡奶茶只係半價$11便可享有了。你想食碟菜又得,只是跟餐$16便可享菜心一碟。悉隨專便,我便一次過滿足享受晒,好豐富啊!😁✌什扒有 雞扒牛扒 豬扒 煙肉腸仔重有好多薯條配搭。好有份量啊!味道很不錯,茶餐廳款式,不過不失。冇骨海南雞(套餐)$ 68(要油飯 )海南雞嫩滑配薑蓉就少不了。口水豆腐$28 外觀很吸引,有小許香麻辣味,豆腐入口很特別,好濃郁豆味,不知是否金記出品呢!好開胃。金粒西多配雪糕$38一粒粒黃金磚,外脆內軟綿綿微熱,再配埋雪糕甜甜哋,一口一口食,正呀!不用點 honey也可以。呢個真心推介 👍非一般茶餐廳有得享受😁

鐵板美式什扒薯菜(燒汁另上)$92

什扒有 雞扒牛扒 豬扒 煙肉腸仔重有好多薯條配搭。

好有份量啊!味道很不錯,茶餐廳款式,不過不失。

冇骨海南雞(套餐)$ 68(要油飯 )

海南雞嫩滑配薑蓉就少不了。

口水豆腐$28

金粒西多配雪糕$38

正呀!不用點 honey也可以。

呢個真心推介 👍非一般茶餐廳有得享受😁

2020-07-09