2022-08-13 106 views
Homeland.Kitchen📍大埔東昌街2號地下🍾用餐體驗及環境呢間餐廳都嚟過好幾次,貪佢夠晒方便同埋食物都好有質素,推薦!主菜:🤍 西班牙伊比利亞豬肩肉 $148之前都食過豬肩肉,但呢次真係數一數二好味!豬肩肉以一塊靚靚木板上碟,成件事好有儀式感,豬肩肉嘅外層乾身,煎得好香,油脂分布平均,肉質粉嫩,食落口軟腍得嚟又juicy🥰🤍 香城安格斯牛漢堡 $98呢個漢堡嘅賣相好靚,中間嗰層安格斯牛嘅牛味濃郁,用料上乘,夾住芝士洋蔥,連埋上下層嘅漢堡包食真係好正,味道好有層次👍🏻小食:🤍 酥炸吉列廣島蠔4隻 $38呢個小食真係必點!我同朋友幾乎每次嚟食都會嗌,每次都唔會令人失望🤭生蠔嘅外層炸到金黃酥脆,入面又keep到生蠔嗰陣海水味,新鮮到不得了,極力推薦!🤍 柚子蜜雞翼3隻 $30雞翼有三種口味,白松露忌廉,明太子,我哋就揀咗配搭柚子蜜味,雞翼炸到脆卜卜咁,好惹味,表面就加咗柚子蜜醬,即時有種fresh嘅感覺,甜甜哋咁都幾match😌飲品:🍹 橙汁🧋 凍咖啡整體評分:味道 🌟🌟🌟🌟🌟環境 🌟🌟🌟🌟🌟服務 🌟🌟🌟🌟🌟衛生 🌟🌟🌟🌟🌟抵食 🌟🌟🌟🌟🌟
Homeland.Kitchen

📍大埔東昌街2號地下