2005-11-05 15 views
間餐廳好唔得我地叫左一個大閘蟹餐,每個人都係$120 ,都唔會expect d 蟹會好食,所以我唔會comment d 蟹。但係我想comment 其他餸:1) 海鮮豆腐羹--> 唔知點解會變左豆腐魚頭湯? 你話魚頭等於海鮮,ok,但係湯同羹都會唔同呱2) 鹽水雞同清蒸魚--> 好鹹3) 雪耳木瓜糖水--> 超甜4) 得菜心同糯米飯係ok果到d service 好唔得,可以話係超差,都未見過有waiteress o係個客面前話個客。我同個friend 都唔係好鍾意食蟹,所以只食左d 羔、肉同蟹鉗,其他腳都冇拆(其實都冇乜肉)。成隻蟹形都仲o係到。個waiteress 收野時話: 你地食蟹食成咁呀! 然後攞住我地d 蟹殼比個經理睇,同個經理講,睇下佢地咁樣食蟹...佢係唔係short ga? 又關佢事? 唔食咪唔食lor ....... 你都唔洗o係我地面前講下話。仲有我地未食完佢地就趕住收野,仲未食完wor。星期五晚7:30都係黃金時間la,但係佢地個大廳得我地一枱客。以後都唔會再去
間餐廳好唔得

但係我想comment 其他餸:

2) 鹽水雞同清蒸魚--> 好鹹
3) 雪耳木瓜糖水--> 超甜
4) 得菜心同糯米飯係ok

仲有我地未食完佢地就趕住收野,仲未食完wor。

以後都唔會再去