2019-10-13 434 views
一眾同事想嗌lunch,但係又諗唔到食咩,佢哋對泰妃雞嘅海南雞飯評價就一般,不過真係唔想成日食茶餐廳,決定一試。好不幸地由於lunch time好多人嘅關係所以佢唔送外賣, 唔緊要,為咗食我哋就行去自取啦我就揀咗香葉肉碎飯,一打開真係好香,份量都幾多,到夜晚放工都仲飽飽地。值得一讚嘅係佢既肉碎足夠餸飯,因為始終呢個飯唔係有汁個種,如果啲肉碎唔夠餸飯就爭好遠啦。仲有,呢個肉碎飯都幾香幾辣,十分惹味,可以encore,係好食既。然而呢個飯就無套餐既,只有散叫,承惠$56,喺上環食個飯五六十蚊係等閒事,不過如果佢包埋嘢飲我就會成日都叫囉,又或者加幾蚊有杯泰式奶茶都好丫,哈哈
2019-10-11
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
$56 (Lunch)