2018-06-17
夏天除左食西瓜,其實我都好中意食榴槤🤣雖然成日都俾人話佢好臭,但真係好好食😋同朋友都係榴槤控,見到有幾多人介紹,就去試下😈👉🏿✨一嚿貓山王跌落奶 Hkd 48 💸📌以榴槤奶昔黎講,真係幾濃郁喎!唔似其他用榴槤粉黎開,呢個真係見住佢落榴槤蓉,而且入口仲食到一絲絲榴槤肉,真係好正架!☺️👉🏿✨貓山王焦糖脆奶茶 Hkd 38 💸📌上面個層焦糖真係好邪惡!開頭都會覺得會唔會唔夾,但出奇地一啲都唔奇怪呢!👍🏿榴槤味其實唔算好重,反而係一絲絲咁出啲味道,所以唔怕一黎就好重口味啦!👉🏿✨貓山王芝士雲頂炭燒烏龍茶 Hkd 38💸📌一人一杯岩岩好🤣呢個可以話係我最愛既一杯!有小小似台式飲品😍奶蓋入面帶有貓山王既果肉,我覺得係最濃郁既一個,好飲走之前仲見到佢有個榴槤盤~價錢不太貴👉🏿✨榴槤品鑒盤 Hkd 148 💸📌有成5舊唔同級別既榴槤,職員話要由最淺味道食,最後先係食貓王😈個人就最愛金包同貓山王,兩款味道最濃厚,仲帶有小小甘香同酒味,過晒鋪榴槤癮啦今次!😆
同朋友都係榴槤控,見到有幾多人介紹,就去試下😈
👉🏿✨一嚿貓山王跌落奶 Hkd 48 💸
👉🏿✨貓山王焦糖脆奶茶 Hkd 38 💸
👉🏿✨貓山王芝士雲頂炭燒烏龍茶 Hkd 38💸
📌一人一杯岩岩好🤣呢個可以話係我最愛既一杯!有小小似台式飲品😍 奶蓋入面帶有貓山王既果肉,我覺得係最濃郁既一個,好飲
走之前仲見到佢有個榴槤盤~價錢不太貴
👉🏿✨榴槤品鑒盤 Hkd 148 💸