2021-12-15 144 views
品記雖然位置唔算方便,但卻滿有人氣。去食記得訂位。人多好處就係叫多啲款,樣樣食下。酸菜魚好大一窩,叫少辣,個個都食到,酸味夠但不太麻,魚好滑,另外再加了魚片,大約$88 碟。白灼鵝腸,條條都好長 ,好難搞。不過洗得好乾淨,煮得剛好,喜歡鵝腸的不要錯過。我自己嫌佢個汁唔夠味,唔夠麻唔夠辣。但餐廳有自助區(因有火窩食)可以自己去調返個啱口味的汁。炸大肥,配啤酒,跟本係絕配,好正,食到停唔到口。薑蔥炒牛筋腩,好多蔥,好香,牛腩好淋夠入味。蓮藕尖炒雞什,第一次食,蓮藕尖好可愛。呢碟餸個味酸酸地嘅,唔知咩地方嘅菜。其實仲有好多嘢食冇影。總結:食物質素好,店員熱情,環境類似大排擋,比較嘈雜。值得來。下次試下外賣。
品記雖然位置唔算方便,但卻滿有人氣。去食記得訂位。

人多好處就係叫多啲款,樣樣食下。

白灼鵝腸,條條都好長

炸大肥,配啤酒,跟本係絕配,好正,食到停唔到口。

薑蔥炒牛筋腩,好多蔥,好香,牛腩好淋夠入味。

其實仲有好多嘢食冇影。