2019-12-30
🔺花膠金湯雞鍋 $238 + 重慶麻辣鴛鴦鍋$10 😋指數: 🌕🌕🌕🌕🌗◻️花膠雞湯 都有成8,9件花膠 同半隻雞 足料 湯味道都唔錯 另外重慶麻辣 (中辣) 有由台灣進口的豆腐 口感札實 一開始食 我自己就幾鐘意🔺蕃茄波士頓龍蝦鍋$158+ 重慶麻辣鴛鴦鍋$10 😋指數: 🌕🌕🌕🌕🌑◻️蕃茄湯 有3分一隻龍蝦尾 煲到中期 濃味左 幾正 重慶麻辣 (小辣) 感覺同上🔶今次係 一大班 朋友一齊食 都叫左不少食物 我唔 續一介紹 揀啲我自己覺得好食嘅 推薦🔺潮州爆汁牛筋丸 $58😋指數: 🌕🌕🌕🌕🌕◻️💥💥必點💥💥 好有牛味 咬落夠 爽 好食到 味食完一碟 已經知要encore❗️🔺美國安格斯雪花牛 L $288😋指數: 🌕🌕🌕🌕🌕◻️ 厚度切片 肉質鮮嫩 打邊爐 必須有 睇反張單 原來點左5份🙊 🔺水蓮 $38😋指數: 🌕🌕🌕🌕🌑◻️係水蓮吖 香港唔算多地方有 食落幾清脆 💕🔺墨汁墨魚滑 $88😋指數: 🌕🌕🌕🌕🌘◻️夠哂 彈牙 鐘意食墨魚滑嘅朋友 唔好錯過 🔷如果你地都係一大班用友 黎 記得book位時 講底 想留 收銀旁的 角落位 當日有 (9)位 夠坐 2個爐 🔷食食下覺得焗 仲可以開旁邊個 連
🔺花膠金湯雞鍋 $238 + 重慶麻辣鴛鴦鍋$10
◻️係水蓮吖 香港唔算多地方有 食落幾清脆 💕
🔺墨汁墨魚滑 $88
😋指數: 🌕🌕🌕🌕🌘
◻️夠哂 彈牙 鐘意食墨魚滑嘅朋友 唔好錯過
🔷食食下覺得焗 仲可以開旁邊個 連接露台 的大門 而家岀面凍凍把 啲風吹入黎 好爽 ✨
🔷整個氛圍都粉紅色 好適合打卡