2018-05-03
話說兒時老死有日講起嘉寶漢堡,話好想試下,咁就搵左日星期五晚同佢試試。(基本上,我一個月都會幫襯一兩次,因為近屋企。)我地大概七點半左右就到左,門口已經坐左幾枱人,為左涼冷氣,我地唯有等店內坐位,好在等左五分鐘就有位。一坐低我地就即刻叫野食,點解?一黎依家人手不足;二黎係超多外賣;三黎係佢地係即叫即整,唔會HEA做!最後我地叫左個黑松露牛堡餐同紫菜肉鬆豬堡餐,再加一份我次次必叫的炸燒賣!大概等十二三分鐘就有得食...依個紫菜肉鬆豬堡,塊慢煮豬漢堡熱辣juicy,紫菜肉鬆又係prefect match,邊有可能唔好食~明顯唔係加工貨,絕對係真薯條,我每次都會加酸梅粉,正~扺食炸燒賣,外脆內軟,邪惡之選~老實講,連鎖垃圾漢堡真係無得比,價錢又親民,阿姐忙都甩轆都有講有笑,樓面小伙子殷勤有禮,抵讚,真心推介!
大概等十二三分鐘就有得食... 依個紫菜肉鬆豬堡,塊慢煮豬漢堡熱辣juicy,紫菜肉鬆又係prefect match,邊有可能唔好食~
明顯唔係加工貨,絕對係真薯條,我每次都會加酸梅粉,正~ 扺食炸燒賣,外脆內軟,邪惡之選~
Other Info. :
眼見老闆由幾年前一手經營,到依家開埋分店,真係鄧佢開心。食飯嗰日都見到老闆返黎親力親為煲湯,抵你成功。不過,可唔可以整返芝士薯波呀,好耐無出喇~