2022-09-14
Smile Yogurt & Dessert Bar 🍦📍 沙田車站圍1號連城廣場零售層23號舖♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎話說係好多年前, 間唔中都會食呢間smile 😆, 記得以前返工lunch 既時候又會食, 放工又會食下😂,小編覺得食完一杯之後,已經好飽,完全唔洗食飯😽。咁岩比我見到沙田開左分店啦,以後可以間唔中都食下先😌,真係超好味呀😋。🌟 Mango Fever $68材料包括有:乳酪雪糕、芒果、芒果雪葩、芒果布甸、自家製脆粒 同埋 芒果熱情果棉花糖。材料相當之豐富,整體都唔錯😋, 但我最唔鐘意就係最頂既芒果雪葩😂,勁凍。🌟 Mr Earl Grey $68材料包括有:乳酪雪糕、蜜糖脆脆、天然橙片乾、雲呢拿汁、伯爵茶吉士、黑糖水晶果凍 同埋 伯爵茶脆粒。 我最唔鐘意就係個橙片😂, 其他都ok 😋。整體推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎
📍 沙田車站圍1號連城廣場零售層23號舖
🌟 Mango Fever $68