2016-03-30
其實好耐以前就食過一次咖啡弄(銅鑼灣店)當時就記得要等好耐先有得入!不過依家風潮過左咁耐,應該就無咁多人排隊掛~所以決議再去試下😋今次去銅鑼灣咖啡弄食lunch~撞正飯點,但都比以前少好多人~我地大概等左半個多鐘就有得入~一如既往~環境依然坐得舒服~一打開menu就好多野想食~最後我地3個人嗌左3樣野~份量啱啱好! 呢個係「墨爾本龍蝦堡」~係每日限定ga!好好彩果日仲有最後一份龍蝦堡~d龍蝦mix埋d沙律醬~真係好好食!👍🏻 跟住就係「現烤熏雞吐司披薩」~都係每日限定~仲以為好似普通嘅扁平pizza,殊不知係好似麵包咁,上面再鋪一層烤雞~好味 最後再加個甜品「草莓華夫餅」~熱辣辣嘅華夫餅加上雪糕球~再有大大粒草莓~由賣相睇已經好吸引~味道亦和賣相一致~好睇又好食~怪不得呢間野成日都好多人排隊啦~我都食左兩次😋😋真心推薦!
怪不得呢間野成日都好多人排隊啦~我都食左兩次😋😋真心推薦!