2022-11-14 81 views
樂天經典已經食過好幾次,今日下午來食返個午餐。餐牌真係好多嘢食揀,我哋叫咗兩個米線、兩款菜及甜品一齊食。▶️喇沙海鮮米線🍜$88喇沙色澤好靚,辣辣地而且好香椰汁味。湯底夠濃郁。配料有蝦、豆卜、蟹柳、蛋、魚塊。喇沙做得唔錯,幾有Singapore風味。▶️滑肉米線湯$78有好多畫滑肉,好似肉丸嘅味道非常特別。湯底清清地,而且仲有菜,感覺幾健康。鍾意佢啲小菜有大中小三個size俾你揀,兩個人食揀細其實已經足夠。▶️排骨王(小)$98呢個整得有驚喜。感覺似京都骨,但係外皮脆肉質腍,又夠大塊,好juicy! ▶️通菜(小)$80辣辣地炒得夠香!▶️三色桂花斑斕糕$48甜品有桂花香味,又有斑斕椰汁香,糕唔會太甜幾好!另外茶芥$10/位。

▶️喇沙海鮮米線🍜$88

▶️滑肉米線湯$78

▶️排骨王(小)$98

▶️通菜(小)$80
辣辣地炒得夠香!

▶️三色桂花斑斕糕$48
甜品有桂花香味,又有斑斕椰汁香,糕唔會太甜幾好!

另外茶芥$10/位。