2021-12-28 351 views
早兩日去荔枝角探朋友順便晚飯,見呢間君日好似新開,地方乾乾淨淨,就決定試下。雖然只係一間茶餐廳,但係晚市嘅小菜相當有水準,我哋食咗椒鹽鮮魷,生炒骨和什菜煲,椒鹽鮮魷非常好味,我哋三個人食飯,唔使一陣間掃清咗碟椒鹽鮮魷,生炒骨唔太酸又唔太甜味道ok,但已經好過好多茶餐廳,我見隔離枱個啫啫雞煲同咕嚕蝦都好似好好食,佢哋encore左個咕嚕蝦,不過我哋人少唔敢再叫,下次一定再去食。呢間餐廳整體嘅感覺係乾淨,又唔嘈,啲夥計又正正常常(唔會係人哋間牛記咁趕客),食物又快,飲品都係正正常常,咖啡係即磨咖啡,奶茶都好味,冇特別但係唔會中伏。

椒鹽鮮魷好好食
生炒骨都唔錯好過我屋企附近幾間餐廳。
呢個雜菜煲正正常常,特別在有冬筍。
2021-12-26
椒鹽鮮魷好好食