2010-05-08 43 views
今晚同阿媽提前慶祝母親節, 同屋企人去咗石崗咖喱屋食咖喱. 講真呢間野不算平,D食物水準只算一般, 個咖喱角簡直不及格。不過, 令我們最不滿的是他們對客人的態度。我們6個人由坐低到離開只有45分鐘, 原因是他們不斷催促我們走。1. 未食完就想收碟, 要我叫住佢先唔收。2. 店內的座位已很擠逼, 但店員仍要在座位中夾硬穿過。3. 明明店內冇位,但仲要放成十個客入嚟企係我們張枱旁邊等。4. 我們啱啱放低隻叉,連飲橙汁都未飲完,更加冇叫埋單,但竟然攞張單嚟叫我們埋單。真係好離譜!我地明白晚飯時間同近母親節d枱會比較緊張,但都唔使咁樣掛,呢餐我地張枱都食咗成400蚊架!我地一致決定以後唔再去!

1. 未食完就想收碟, 要我叫住佢先唔收。
2. 店內的座位已很擠逼, 但店員仍要在座位中夾硬穿過。

我地一致決定以後唔再去!

2010-05-07
$65 (Dinner)
Celebration
Mother's Day