2010-07-22 37 views
本身我跟朋友睇完OPENRICE見倒咁多好評 都決定來試試一出升降機門 就看到一個酒吧 我仲以為自己去錯地方 原來整個場係長方形 佈置都不錯 景色算OK 都係對住D大廈我一坐下來 佢地就力SELL問要唔要飲酒 我地諗左一陣 就點左個甜香檳 佢地2話不說就比左碟 蕃茄麵包 問題出來了 凍既 = = 仲係好硬 OMG 我吃左D咩 咬左一啖 放低左 馬上叫佢收左去 相都懶得影 咁核突唉 算了~ 點左個鵝干 slow cooked foie gras, sherry & apple 諗住slow cooked 係暖架啦 = =點知個waiter放低左 我同個fd都呆左 馬上叫住個waiter 我問這個不是slow cooked 不是熱的嗎 仲有 你比個pâté 我做乜 麵包係凍既 。個女仔仲要呆左 "等等阿!" 問完個manager 又返黎話 "我地呢個係特色 slow cooked 左 跟住攤凍左! 我比佢個解釋嚇呆左........嬲嬲地 叫個pan fried foie gras 再試試 = = 都不過不失 = = 唔可以話 好好吃 因為個麵包都係凍 = = saute prawns 個
本身我跟朋友睇完OPENRICE見倒咁多好評 都決定來試試
咬左一啖 放低左 馬上叫佢收左去 相都懶得影 咁核突
saute prawns 個蝦好吃 不過都係唔洗咁貴囉 = = 又幫人交租兼唔覺得值 ..
suckling pig 應該係佢地個招牌菜 係好特別 不過...我去太興吃好似便宜d 同埋好吃d
總之 我連甜品都懶得叫了 非常差服務 每個服務員叫3-4下先聽倒 明明經過我 遞晒手都扮盲
講真 如果你開得係呢d高尚地方 我唔介意比多d錢 但起碼你都比返d service 同quality啊 比左錢吃都背脊骨落 以後唔會再幫襯呢間咁既野

Foie gras
saute prawns with garlic & chili
Suckling Pig
Foie gras