2021-07-26 35 views
朋友介紹下,吃過煲底晚餐打邊爐,用料食材好新鮮,好好食!性價比好高!所以今次試下餐廳的午餐,平日的食飯時間,不多人,我們三人坐在闊落的卡位,大熱天時,有足夠的冷氣,坐得很舒服。翻開lunch menu,見有熱食凍食選擇,樣樣都好似好吸引,價錢仲要好合理。最後,我點了三文魚丼($69)。不用等好耐,很快上枱。嘩嘩嘩,不得了,一試入口,三文魚很新鮮,加上飯已經伴好沙津醬,酸酸甜甜好好味。我一口氣清哂成碗飯,飽到傻。老細仲好好人,每人送一杯紫貝天葵,第一次飲,原來酸酸的,加上凍冰冰,很開胃!朋友們都好滿意今餐的食物,我地一定一定會再幫襯。

朋友們都好滿意今餐的食物,我地一定一定會再幫襯。
2021-07-26
$70 (Lunch)
  • 三文魚丼、吞拿魚丼、紫貝天葵