2021-07-19
最近屋企人生日訂左到會🤗,揀個6-8人餐有成8款食品都唔只不過係$784,唔使一百蚊一位真係超抵食🥳!仲要質素唔錯幾好味,Keep到熱辣辣🤫屋企人已經講明要再訂🤭今次揀左3款飯麵主食,另外就揀左啲熱盤咁,到會公司仲提供埋沙律前菜、甜品呢啲選擇😗真係勁豐富吖!🤩嗱,佢地啲到會全部好足料,拎上樓果時都覺得有啲重吖😝K最鍾意就係蒲燒鰻魚玉子蛋意大利麵忌廉汁!個忌廉汁夠CREAMY又好香照燒汁味道,意粉好彈牙,仲有煮到入哂味既蒲燒鰻魚同玉子蛋條,K食左2大碗!日本一口和牛炒飯配飛魚籽炒得乾爽,而且有大量飛魚籽,食落有啲卜卜既口感好正~泰式椰香馬沙文咖喱焗雞皇飯既咖喱辣得過癮,而且好香咖喱味道!德國洋腸拼盤配他他醬組合好吸引!有四款唔同種類既德國腸,啲德國腸好Juicy,仲跟配牛油薯蓉添~黃咖喱薯仔牛肋條煮得入味又夠腍、筋位彈牙爽口!咖哩汁味道香辣,就咁用黎送飯都好正~秘製滷水拼盤有齊大腸、豬耳、紅腸、滷蛋同鴨腎,份量超級多!而且滷得入味,同滷水店比都唔輸蝕~森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽圈成花型,造型精緻。加左啲飛魚籽、香草同沙律醬係龍利魚卷面,味道唔錯~ 即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨味道酸甜開
德國洋腸拼盤配他他醬組合好吸引!有四款唔同種類既德國腸,啲德國腸好Juicy,仲跟配牛油薯蓉添~黃咖喱薯仔牛肋條煮得入味又夠腍、筋位彈牙爽口!咖哩汁味道香辣,就咁用黎送飯都好正~秘製滷水拼盤有齊大腸、豬耳、紅腸、滷蛋同鴨腎,份量超級多!而且滷得入味,同滷水店比都唔輸蝕~森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽圈成花型,造型精緻。加左啲飛魚籽、香草同沙律醬係龍利魚卷面,味道唔錯~ 即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨味道酸甜開胃,而且入味。豬肋骨肉質軟腍,輕輕用刀就能夠切開肉骨,仲好惹味添!今次好滿意,下次打算試埋佢地啲沙律吖、素食吖甜品果啲!
🌟K選擇🌟
-A3 蒲燒鰻魚玉子蛋意大利麵忌廉汁
-A5 日本一口和牛炒飯配飛魚籽
-A9 泰式椰香馬沙文咖喱焗雞皇飯
-B1 德國洋腸拼盤配他他醬(約2磅裝)
-C1 黃咖喱薯仔牛肋條(約2磅裝)
-C2 秘製滷水拼盤(約2磅裝)
-C4 森巴醬烤美國龍利魚卷配飛魚籽(約2磅裝)
-C7 即燒菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨(12件)