2017-04-13 513 views
今日諗住試下食譚仔以外既米線,就上網揾下有冇其他好食既米線試下啦,揾到個網寫話乜鬼必食十大米線,我唔知排名係唔係不分先後吖,第一個就show果間米線,諗住以為好好食,滿心歡喜諗住食個好味嘅米線而且網上有好多好評諗住試吓啦,我同男友叫咗兩碗口水雞米線麻辣湯底同埋一碟皮蛋食兩碗咪先嚟到喇,望落碗米線好似好友味道咁成碗紅晒色咁,點知一筆落去啲油同啲湯底即刻分開哂要係啲化學作用,點知一食落口你已經feel到啲辣油同啲湯分開咗果種感覺,碗湯完全冇味,但係你有時又會無意中吞咗啲辣油落肚,令到個喉嚨好唔舒服,啲雞又冇味奶茶又好苦,而且入邊有個阿叔做侍應,啲態度好差又成日掛住睇電視,我覺得譚仔一定好味過佢!個網址仲話必定要食喎,不知所謂,失望而回!

啲雞又冇味

個網址仲話必定要食喎,不知所謂,失望而回!
2017-04-08